Rob van Daal is geboren op 22 februari 1962 te Raamsdonksveer. Al meer dan 20 jaar treed Rob van Daal op in café’s, zalen en feesttenten door geheel Nederland.

Zanger
Hij heeft in de afgelopen jaren verschillende albums en singles uitgebracht. Enkele uitschieters zijn natuurlijk;
“He Trut”, “Valeria”, “Ik ga leven”, “Ik wil een kus”, “Natalie” (feesthit 2006), “In een klein cafeetje”, “Manuel of Manuela” (feesthit 2008) en natuurlijk de single “Leven lukt me niet met jou” welke goed heeft gescoord in de Singles Top 100. Na andere hits zoals “Kon ik maar even” en de klassieker “We benne op de wereld”, kwam Rob met een nieuw album “Omdat we vrienden zijn”. Rob is inmiddels al weer volop bezig met een nieuw album en zijn laatste nieuwe single “Alles wat je doet” is momenteel verkrijgbaar! Rob gaf twee keer een groot concert, welke een zeer groot succes genoemd kunnen worden. Al met al Rob van Daal is een echte rasartiest. Hij weet als geen ander van ieder feest een superfeest te maken.

Presentator
Verder heeft Rob ook diverse tv-programma’s gepresenteerd waaronder Holland Clip Festival. Maar een middag of avond presenteren is voor Rob geen probleem. Het publiek zal genieten waarop Rob van Daal op geheel eigen wijze presenteert.