Bel ons nu: +32 (0) 475 61 74 35

FREDERIC DE VOS

Frederic had zijn eerste eigen radioprogramma toen hij 12 jaar was. Na drie jaar kon hij de overstap maken naar het toen populaire Radio Contact om vandaar de sprong te wagen naar Radio 2 waar hij mee instond voor de populaire luisterspelen en de promotie. Hij combineerde dit alles met theater vanaf zijn 15 jaar.

Enkele jaren later werd hij voorzitter van een van de oudste theaterverenigingen/rederijkerskamers van de Benelux. Samen met zijn theaterrollen vertolkte hij af en toe een personage in een soap zoals Familie, Spoed, Vennebos,… om recent nog in de huid te kruipen van engel Gabriël in de musical ‘Tussen Hemel en Hel’, een productie met meer dan 120 personen op de bühne.

Frederic speelde naast zijn tv-personages tot op heden in 14 theaterstukken en 2 musicals.

Hij is niet gespierd, maar heeft een bepaalde look wat er voor zorgt dat hij soms gevraagd wordt voor catwalkopdrachten tot modellenwerk, van het gezicht op tandpastadoosjes in de Filippijnen tot de cover van het boekje van SN Brussels Airlines. Frederic verschijnt regelmatig in de kranten. Jaren geleden werd hem onder meer de vraag gesteld wat zijn kinderdroom was. Hij antwoordde toen “nieuwsanker worden op tv”. Enkele weken later was hij een charmant nieuwsanker op de OostVlaamse regionale tv en dat voor zes jaar.

Hij staat op het podium met de grootste sterren, de mooiste meisjes, bekende sportlui of politici. Frederic is presentator van (mode-)shows en (bedrijfs-)events, missverkiezingen en (politieke) debatten, wielerwedstrijden, concerten en festivals van 10 tot 10.000 aanwezigen voor het podium. Hij wordt gewaardeerd omdat hij correct en professioneel is, soms met een grap en een lach, dan weer ernstig, met stijl en charme.

In zijn dagjob is Frederic aan de slag in de bedrijfswereld. Hij heeft ook enkele jaren ervaring als Protocol Manager. Dit is het begeleiden van prominenten, het openen van straten en pleinen, mensen huwen, … Als Protocol Man heeft Frederic onder meer Filip en Mathilde en tal van ministers begeleid. Nu is hij opnieuw PR man.

Hij was jarenlang de man achter de naamsbekendheid van Willy Naessens en doet dit op heden nog op losse basis.

Als presentator werd hij intussen verschillende malen overgevlogen naar Fiji waar hij Miss World – Supermodel presenteerde. Dit op een unieke locatie, voor een live publiek en voor televisie, met meer dan 5 miljoen kijkers.

  • Frederic de Vos
    Frederic De Vos
  • Frederic de Vos
    Frederic De Vos